Kursen för dig som vill pusha dina gränser


Allvarligt talat, du har inte tid. Det är dags att komma igång nu. Upp ur soffan och ut på äventyret. Jag vet mycket väl hur svårt det kan vara att ta det där allra första steget. Komma över tröskeln och börja röra på dig. Och varför ska du ens bry dig? Men du, det räcker nu. Jag vet att du har stora drömmar och mål. Du vill träna, gå ner i vikt, bli starkare och mer uthållig. Du vill pusha dina gränser och se vad du verkligen är kapabel till. Om du bara visste vart och hur du skulle börja...

Glöm enskilda kostråd. Glöm enskilda träningspass. Sluta lyssna på folk med åsikter om saker de inte har någon aning om. Du har inte tid. Du behöver ett helhetsgrepp. Du behöver skapa struktur och ett långsiktigt tänk. Det du gör här idag, genom att anmäla dig till kursen "Överlista ditt psyke" är att skapa den framtid du vill leva i, imorgon, och om 20 år.

Här, vid 2strongarms, tittar vi på din Urkraft, din fulla mänskliga potential. Vi tar tillsammans ett helhetsgrepp kring dina mål, din hälsa, ditt välmående och hur du faktiskt vill leva ditt liv. I kursen kommer du att arbeta med målsättningar, livsbalans, vanor, och hur också du kan väcka din inre krigare. Dessutom hittar du 4 grundläggande träningsövningar, så att du samtidigt kan stärka din fysik, såväl som ditt psyke.

Givetvis görs allt detta utan behovet av att ha ett gym i närheten, eller att behöva ta till drastiska livsstilsförändringar omedelbart. Här kommer du istället att under 7 dagar få uppgifter och träningsmoment som hjälper dig framåt mot nästa steg. Kursen, "Överlista ditt psyke" är en grundläggande introduktion och ögonöppnare för vad som faktiskt är möjligt för dig, om du väljer att agera och sätta dig i förarsätet till ditt eget liv.

Överlista ditt Psyke, 7-dagarskursen är för dig som

  • Vill lämna soffan och komma ut på mer fysiska äventyr
  • Vill stärka dig mentalt och börja pusha dina gränser
  • Vill upptäcka din inre krigare och vad du faktiskt går för
  • Vill lägga en stark fysisk grund varifrån du kan vidareutveckla din träning
  • ... och som är trött på att läsa vad andra (vänner, kollegor, personligheter, "äventyrare") gör för spännande saker, och istället vill genomföra dessa äventyr själv!

"Primal konceptet kanske låter "primitivt" men jag upplever att det är ett enastående intuitivt verktyg som vi har glömt av. Det gör livet så mycket enklare och skapar förutsättningar att öka din livskvalitet och din energi till helt nya höjder."

Michiel RosendahlAirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

Se video för komplett kursgenomgång

Med snabba resultat på endast 7 dagar. Varje dag tar du del av specialavsnitt, allt för att du ska komma igång så snabbt som möjligt

Kursinnehåll

  DAG 1: Väck din inre Urkraft
Available in days
days after you enroll
  DAG 2: Bygg din fysik, stärk ditt psyke
Available in days
days after you enroll
  Dag 3: Hantera vikten och öka fettförbränningen
Available in days
days after you enroll
  Dag 4: Målsättning och att våga satsa
Available in days
days after you enroll
  Dag 5: Om motivation och att hitta sitt driv
Available in days
days after you enroll
  Dag 6: Om livsbalans, stresshantering och energi
Available in days
days after you enroll
  Dag 7: Från soffan till äventyret
Available in days
days after you enroll
  Dag 8: Bonus: Vilket är ditt nästa steg?
Available in days
days after you enroll

Arbeta med målsättningar

Utan målsättningar blir det väldigt svårt att hitta vägen framåt. I kursen får du konkreta verktyg för att du ska nå dina mål och våga drömma stort.

Börja planera ditt äventyr

Allt handlar om äventyret, eller dina fysiska utmaningar. I kursen lägger du grunden för den fysik och den mentala styrka du behöver för att nå nästa nivå.

Välj ett alternativ