VIP Paketet: Personlig Coaching

Komplett livsstilsomläggning, coaching med testbaserad näring


Det mest kompletta paketet vid 2strongarms, "Upptäck din Urkraft". Samtliga deltagare behöver ansöka för att bli antagna. Här bygger samarbetet mellan dig som deltagare och mig som coach på att det finns tydliga målsättningar, driv och ambition. Programmet inkluderar allt som ingår i 2strongrms. Samtliga kurser, samt en stor dos personlig coaching. Med programmet lägger vi grunden för att du ska komma igång med ditt äventyr. Här fokuserar vi på kost, träning, sömn, stresshantering, och övergripande livsbalans. Detta kombinerar vi sedan med ett av dig uttalat mål, något som kommer ske de närmaste sex månaderna. Detta kan röra sig om långfärdscykling, en satsning på ultralöpning eller motsvarande. Som del i upplägget skapar vi därmed en tydlig struktur för dig, så att du tar dig i mål med dina ambitoner.

I programmet ingår också en komplett lösning inom test baserad näring, med premiumprodukter. Samtliga produkter är givetvis valfria för dig som deltagare, men de ingår likväl i programmet. I första hand fokuserar vi här på att normalisera dina celler genom att skapa en optimal fettsyrabalans. Vi tittar också på probiotika, vitaminer och mineraler, samt hur vi kan optimera ditt immunförsvar. Dessutom ingår 2 olika tester, båda baseras på individuella blodprov som vi tar på dig, för analys och resultat. Allt för att optimera din hälsa och ditt välmående.

Programmet är individanpassat och löper under cirka 6 månader. Programmet är flexibelt och kan modifieras i tid, beroende på just dina målsättningar.

VIP Paketet är för dig som;

  • Har driv, hunger och ambition, och vill arbetar för en komplett livsstilsförändring
  • Har tydliga målsättningar med vad du vill åstadkomma, så som långfärdscykling, ultralöpning, eller motsvarande
  • Är redo att arbeta för att nå resultat, fysiskt och mentalt
  • Som ser värdet i att lägga en gedigen grund inför ditt äventyr med god hälsa och optimalt välmående
  • Som är beredd att investera både tid och kapital för att förverkliga ditt äventyr