BOKEN för dig som vill pusha dina gränser

Allvarligt talat, du har inte tid. Det är dags att komma igång nu. Upp ur soffan och ut på äventyret. Jag vet mycket väl hur svårt det kan vara att ta det där allra första steget. Komma över tröskeln och börja röra på dig. Och varför ska du ens bry dig? Men du, det räcker nu. Jag vet att du har stora drömmar och mål. Du vill träna, gå ner i vikt, bli starkare och mer uthållig. Du vill pusha dina gränser och se vad du verkligen är kapabel till. Om du bara visste vart och hur du skulle börja...

Glöm enskilda kostråd. Glöm enskilda träningspass. Sluta lyssna på folk med åsikter om saker de inte har någon aning om. Du har inte tid. Du behöver ett helhetsgrepp. Du behöver skapa struktur och ett långsiktigt tänk. Det du gör här idag, genom att anmäla dig till kursen "Överlista ditt psyke" är att skapa den framtid du vill leva i, imorgon, och om 20 år.

Här, vid 2strongarms, tittar vi på din Urkraft, din fulla mänskliga potential. Vi tar tillsammans ett helhetsgrepp kring dina mål, din hälsa, ditt välmående och hur du faktiskt vill leva ditt liv. I kursen kommer du att arbeta med målsättningar, livsbalans, vanor, och hur också du kan väcka din inre krigare. Dessutom hittar du 4 grundläggande träningsövningar, så att du samtidigt kan stärka din fysik, såväl som ditt psyke.

Givetvis görs allt detta utan behovet av att ha ett gym i närheten, eller att behöva ta till drastiska livsstilsförändringar omedelbart. Här kommer du istället att under 7 dagar få uppgifter och träningsmoment som hjälper dig framåt mot nästa steg. Kursen, "Överlista ditt psyke" är en grundläggande introduktion och ögonöppnare för vad som faktiskt är möjligt för dig, om du väljer att agera och sätta dig i förarsätet till ditt eget liv.

Överlista ditt Pyske, från soffan till äventyret på 7 dagar, är för dig som

  • Vill lämna soffan och komma ut på mer fysiska äventyr
  • Vill stärka dig mentalt och börja pusha dina gränser
  • Vill upptäcka din inre krigare och vad du faktiskt går för
  • Vill lägga en stark fysisk grund varifrån du kan vidareutveckla din träning
  • ... och som är trött på att läsa vad andra (vänner, kollegor, personligheter, "äventyrare") gör för spännande saker, och istället vill genomföra dessa äventyr själv!