Personlig coaching: Uppnå ditt träningsresultat

Ett flexibelt coachingpaket som anpassas efter ett tydligt äventyrsmål


Loppet och äventyret närmar sig. Du har satt ditt mål. Du vet vad du vill. Du har en hög ambition och känner att du nu vill du se vad du faktiskt är kapabel till. Sedan tidigare har du en bra kunskap kring kostens betydelse och du har en gedigen uppfattning kring hur du bör träna för att faktiskt nå ditt mål. Men du saknar ändå den återkommande coachingen, ett bollplank och stöd som tar dig hela vägen. Vilka steg ska tas? Hur ska man tänka kring planering och kostupptag under själv loppet eller resan, och vad händer om jag tränar fel under mina förberedelser? Hur ska jag se till att jag inte bara kroknar och blir utmattad under äventyret och inte orkar mer?

Det rullande coachingpaketet är en helhetslösning där vi lägger en stor betoning på det coachande samtalet, från start till mål. Vi utformar hela paketet beroende på dina mål och förutsättningar där slutmålet är att du ska anta ditt mål och genomföra detta framgångsrikt. Inom paketet tittar vi på kost, träning, uthållighet och kondition, samt praktiska saker som logistik och riskanalys. Coachingen och upplägget bygger på primalkonceptet och utgår ifrån detta för att bygga din fysiska och mentala kapacitet.

Det rullande coachingpaketet bygger på att du har en viss kunskap inom primal och paleo sedan tidigare. exempelvis genom 2StrongArms. Programmet utformas enligt den målsättning du har, exempelvis om det rör sig om ett halvmarathon, eller kanske en längre långvandring utomlands. Programmet sträcker sig över tre månader och förlängs därefter enligt önskemål.

Coachingpaketet är för dig som;

  • Har kunskap om primal och paleo sedan tidigare
  • Har ett tydligt specificerat mål, exempelvis en kommande tävling (oavsett gren eller inriktning)
  • söker ett återkommande stöd under hela din resa, från start till mål
  • vill optimera hälsan och minimera risk för exempelvis skador och felträning
  • vill ha stöd kring planering och logistik ur ett äventyrsperspektiv så som att genomföra riskanalys
  • vill främja särskilt din fettförbränning och kapacitet för uthållighetMichiel RosendahlAirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

"Erik är en underbar coach som ödmjuk och med stor kompetens guidar dig förbi dina personliga utmaningar när det gäller din hälsa som berör kost, träning, sömn, mm. och ser till att du uppnår nya insikter och skapar bra vanor i ditt liv."

"Missa inte denna möjlighet att förändra ditt liv med bästa förutsättningar att leva längre, bättre och leva ditt liv fullt ut."

- Michiel Rosendahl, AirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)Detta är din instruktör och coach

Erik är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv.