FÖRVERKLIGA DITT ÄVENTYR

Coachingen pågår under 12 veckor


Utmaningarna är många. Vi vill ha bättre hälsa, vi vill orka mer, kunna mer, komma längre. Men var ska man börja? Vi sköljs över av kost-, och träningsråd varje dag och möts ofta av motstridiga tips och rekommendationer. Samtidigt vill vi bara hitta en enkel lösning, ett bra program och upplägg som gärna kombinerar flera av våra mål, att hantera vikten, samtidigt som vi får bättre energi. Eller ökad styrka samtidigt som vi blir mer uthålliga. Frustrationen är ibland påtaglig, ger den metod vi använder de resultat vi önskar utan att också kompromissa med vår hälsa långsiktigt?

Lösningen är närmare än du tror. Vi tar helt enkelt och backar ett par steg, närmare sagt 10 000 år och går tillbaka till den mänskliga evolutionen. Om vi tar bort allt det moderna, och istället utgår från vad vi är skapta att äta, hur det är tänkt att vi ska röra oss, och hur det är tänkt att vi ska leva så kommer vi få en helt annan uppfattning om oss själva och helt andra verktyg att använda. Detta är avgörande. Från och med nu kommer vi aktivt att kunna främja vår hälsa långsiktigt, med ansträngningslös vikthantering, ökad energi, bättre uthållighet, och ökad styrka. Med Primalmetoden hämtar vi ledtrådar till hur vi bör leva idag för optimal hälsa från vårt evolutionära ursprung på 2.5 miljoner år. Det finns ingen bättre utgångspunkt än vårt mänskliga DNA.

Förändra med Primal är ett omfattande aktivt coachingprogram som ger faktiska, konkreta resultat. Programmet specialdesignas utefter dina specifika kroppskompositionsmål och anpassas efter dina förutsättningar tillsammans med coach. Syftet med programmet är att hjälpa dig att hälsooptimera för att du ska ha högre energi, bli mer produktiv och få ut mer av vardagen, såväl som under äventyret. Längden på programmet är 90 dagar, eller 12 veckor då vi här lägger en långsiktig plan tillsammans och för att du på ett effektivt vis ska få till bestående beteendeförändringar.

Coachingprogrammet är för dig som;

 • vill ta ett avgörande steg för bättre hälsa, långsiktigt
 • på allvar villl lära dig hur kost och träning påverkar kroppen fysiologiskt
 • få en djupare förståelse för hur livsstilsfaktorer som sömn, stress och lek påverkar ditt välmående
 • har som mål att få in mer äventyr i ditt liv, som att delta i ett halvmarathon, triathlon, eller helt enkelt komma ut på fler friluftsaktiviteter
 • på ett markant vis vill må bättre i vardagen, med mer energi och ökad produktivitet
 • är redo att investera i dig själv

Michiel RosendahlAirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

"Erik är en underbar coach som ödmjuk och med stor kompetens guidar dig förbi dina personliga utmaningar när det gäller din hälsa som berör kost, träning, sömn, mm. och ser till att du uppnår nya insikter och skapar bra vanor i ditt liv."

"Missa inte denna möjlighet att förändra ditt liv med bästa förutsättningar att leva längre, bättre och leva ditt liv fullt ut."

- Michiel Rosendahl, AirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

Innehåll och coachingupplägg


Hela programmet utgår ifrån dig som blir coachad. Allt skrädarsys utifrån dina mål och unika förutsättningar. Samtidigt innehåller programmet ett antal avgörande nyckelkomponenter. Allt för att du ska lyckas. Vilka delar vi väljer att betona och lyfta särskilt bestämmer vi tillsammans.

Varje enskilt coachingpass genomförs digitalt över Zoom. Passen genomförs varannan vecka, för att du som deltagare ska ha tid att implementera, testa och prova på

 • Pass 1: Uppstart och livsmedelseliminiering
 • Pass 2: Makronutrienter; att bli anpassad till fettförbränning
 • Pass 3: Primal och livsstil, sömn och stress
 • Pass 4: Kondition och Styrka
 • Pass 5: Fasta och Ketos
 • Pass 6: Primal och livsstil, sol, lek och hjärnan
Detta är din instruktör och coach

Erik är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv.