Kurs: Överlista ditt Psyke - Från soffan till äventyret på 7 dagar

Lägg grunden för ditt äventyr, med träning, målsättningar och kostupplägg

   See introvideo

Kursen för dig som vill pusha dina gränser

Se video för komplett kursgenomgång


Allvarligt talat, du har inte tid. Det är dags att komma igång nu. Upp ur soffan och ut på äventyret. Jag vet mycket väl hur svårt det kan vara att ta det där allra första steget. Komma över tröskeln och börja röra på dig. Och varför ska du ens bry dig? Men du, det räcker nu. Jag vet att du har stora drömmar och mål. Du vill träna, gå ner i vikt, bli starkare och mer uthållig. Du vill pusha dina gränser och se vad du verkligen är kapabel till. Om du bara visste vart och hur du skulle börja...

Glöm enskilda kostråd. Glöm enskilda träningspass. Sluta lyssna på folk med åsikter om saker de inte har någon aning om. Du har inte tid. Du behöver ett helhetsgrepp. Du behöver skapa struktur och ett långsiktigt tänk. Det du gör här idag, genom att anmäla dig till kursen "Överlista ditt psyke" är att skapa den framtid du vill leva i, imorgon, och om 20 år.

Här, vid 2strongarms, tittar vi på din Urkraft, din fulla mänskliga potential. Vi tar tillsammans ett helhetsgrepp kring dina mål, din hälsa, ditt välmående och hur du faktiskt vill leva ditt liv. I kursen kommer du att arbeta med målsättningar, livsbalans, vanor, och hur också du kan väcka din inre krigare. Dessutom hittar du 4 grundläggande träningsövningar, så att du samtidigt kan stärka din fysik, såväl som ditt psyke.

Givetvis görs allt detta utan behovet av att ha ett gym i närheten, eller att behöva ta till drastiska livsstilsförändringar omedelbart. Här kommer du istället att under 7 dagar få uppgifter och träningsmoment som hjälper dig framåt mot nästa steg. Kursen, "Överlista ditt psyke" är en grundläggande introduktion och ögonöppnare för vad som faktiskt är möjligt för dig, om du väljer att agera och sätta dig i förarsätet till ditt eget liv.

Överlista ditt Psyke, 7-dagarskursen är för dig som

 • Vill lämna soffan och komma ut på mer fysiska äventyr
 • Vill stärka dig mentalt och börja pusha dina gränser
 • Vill upptäcka din inre krigare och vad du faktiskt går för
 • Vill lägga en stark fysisk grund varifrån du kan vidareutveckla din träning
 • ... och som är trött på att läsa vad andra (vänner, kollegor, personligheter, "äventyrare") gör för spännande saker, och istället vill genomföra dessa äventyr själv!

Starta nu!



"Primal konceptet kanske låter "primitivt" men jag upplever att det är ett enastående intuitivt verktyg som vi har glömt av. Det gör livet så mycket enklare och skapar förutsättningar att öka din livskvalitet och din energi till helt nya höjder."

- Michiel Rosendahl, AirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

Din instruktör


Erik Olsson
Erik Olsson

Erik Olsson är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv. Primal handlar om fysiska utmaningar, äventyr och en stor dos livsstilsoptimering; med bättre kost, träning och stresshantering. Allt enligt vårt evolutionära arv.

Tidigare erfarenheter:

 • Bikepacking Spain2Sweden, Self-supported 3257K, 25 dagar
 • Iceland by Wheels, ett soloäventyr över Island med MTB
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K
 • Första ultraloppet, löpning, Ultravasan 90K
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser

Kursupplägg


  DAG 2: Bygg din fysik, stärk ditt psyke
Available in days
days after you enroll

Återkommande frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar så fort du anmäler dig, och det finns inget slut! Kursen och dess material styr du helt över själv. Allt är baserat online och du bestämmer när du börjar och när du slutar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
När du anmäler dig så kommer du ha kontinuerlig tillgång till allt material. För alltid. Ditt konto och din tillgång kommer aldrig att stängas ner. Detta gäller samtliga kurser vid 2StrongArms.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill så klart att du ska vara nöjd med kursen! Om du inte är det, kontakta oss inom de första 30 dagarna så får du en full återbetalning.
Hur är utmaningen uppstyrd?
Två dagar efter att du anmält dig kommer du att börja få e-mail utskick. Dessa meddelar att just den dagens avsnitt har öppnats och du får då tillgång till övningarna på kursplattformen. Du kan inte gå före i övningarna, utan de genomförs en dag åt gången.

Starta nu!