RULLANDE COACHINGPAKET - Personlig coaching

Ett löpande coachingpaket för att ta dig från start till mål inför ditt kommande äventyr

   See introvideo   Anmäl dig till kursen

ÖPPEN

Loppet och äventyret närmar sig. Du har satt ditt mål. Du vet vad du vill. Du har en hög ambition och känner att du nu vill du se vad du faktiskt är kapabel till. Sedan tidigare har du en bra kunskap kring kostens betydelse och du har en gedigen uppfattning kring hur du bör träna för att faktiskt nå ditt mål. Men du saknar ändå den återkommande coachingen, ett bollplank och stöd som tar dig hela vägen. Vilka steg ska tas? Hur ska man tänka kring planering och kostupptag under själv loppet eller resan, och vad händer om jag tränar fel under mina förberedelser? Hur ska jag se till att jag inte bara kroknar och blir utmattad under äventyret och inte orkar mer?

Det rullande coachingpaketet är en helhetslösning där vi lägger en stor betoning på det coachande samtalet, från start till mål. Vi utformar hela paketet beroende på dina mål och förutsättningar där slutmålet är att du ska anta ditt mål och genomföra detta framgångsrikt. Inom paketet tittar vi på kost, träning, uthållighet och kondition, samt praktiska saker som logistik och riskanalys. Coachingen och upplägget bygger på primalkonceptet och utgår ifrån detta för att bygga din fysiska och mentala kapacitet.

Det rullande coachingpaketet bygger på att du har en viss kunskap inom primal och paleo sedan tidigare. exempelvis genom 2StrongArms. Programmet utformas enligt den målsättning du har, exempelvis om det rör sig om ett halvmarathon, eller kanske en längre långvandring utomlands. Programmet sträcker sig över tre månader och förlängs därefter enligt önskemål.

Coachingpaketet är för dig som;

 • Har kunskap om primal och paleo sedan tidigare
 • Har ett tydligt specificerat mål, exempelvis en kommande tävling (oavsett gren eller inriktning)
 • söker ett återkommande stöd under hela din resa, från start till mål
 • vill optimera hälsan och minimera risk för exempelvis skador och felträning
 • vill ha stöd kring planering och logistik ur ett äventyrsperspektiv så som att genomföra riskanalys
 • vill främja särskilt din fettförbränning och kapacitet för uthållighet
"Ett mycket bra program som täcker alla aspekter av hälsa och fritid. Coachen är mycket kunnig och inspirerande. Det fungerar faktiskt. "

- David Blomén, Konsult OneMed (12-veckorsprogrammet)

Din instruktör


Erik Olsson
Erik Olsson

Erik Olsson är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv. Primal handlar om fysiska utmaningar, äventyr och en stor dos livsstilsoptimering; med bättre kost, träning och stresshantering. Allt enligt vårt evolutionära arv.

Tidigare erfarenheter:

 • Bikepacking Spain2Sweden, Self-supported 3257K, 25 dagar
 • Iceland by Wheels, ett soloäventyr över Island med MTB
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K
 • Första ultraloppet, löpning, Ultravasan 90K
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser

Kursupplägg


  Om löpande coaching
Available in days
days after you enroll
  Paleohjulet
Available in days
days after you enroll
  MAF metoden
Available in days
days after you enroll
  Paleo Grundläggande Träning
Available in days
days after you enroll
  Sprint och frekvent rörelse
Available in days
days after you enroll
  Intuition sömn och stress
Available in days
days after you enroll

Återkommande frågor


När börjar och slutar coachingen?
Coachingen börjar så fort du anmält dig och vi har haft vårt uppstartssamtal, samt när första fakturan är betald. Detta förutsätter att uppstartssamtalet löpt väl och att vi nått en gemensam förståelse kring dina mål. Coachingpaketet är tre månader långt och avslutas därefter.
Hur länge har jag tillgång till coachingplattformen?
När du anmäler dig så kommer du ha kontinuerlig tillgång till allt material. För alltid. Ditt konto och din tillgång kommer aldrig att stängas ner. Detta gäller samtliga kurser och coachingpaket vid 2StrongArms.
Vad händer om jag inte är nöjd med coachingen?
Vi vill så klart att du ska vara nöjd med coachingen! Om du inte är det, kontakta oss inom de första 30 dagarna så får du en full återbetalning.
Hur anmäler jag mig till coachingpaketet?
Innan du som kund och jag som coach börjar arbeta tillsammans är det viktigt att vi har ett uppstartssamtal. Detta sker över telefon, alternativt över videolänk och tar ungefär 30 minuter. Inför detta samtalet kommer du ange vilka mål du har med coachingen, vilka dina utmaningar är samt hur mottaglig och redo du är för att bli coachad. För att anmäla ditt intresse för coachingpaketet, skicka ett mail och ange namn, telefonnummer och vart du bor. Jag kontaktar dig kort därefter och vi bestämmer en tid för uppstartssamtalet. Mail: [email protected]
Hur skiljer sig det här paketet från 12-veckorsprogrammet?
Det rullande coachingpaketet är specifikt uppbyggt kring ditt mål, exempelvis en halvmarathon. Denna coaching förutsätter också att du redan har kunskaper inom paleo, primal, LCHF, eller motsvarande. Saknar du sådan kunskap är rekommendationen att du istället anmäler dig till 12-veckorsprogrammet i första hand. Detta är alltså ett påbyggnadspaket och vidareutveckling av redan tidigare inhämtade erfarenheter.

Starta nu!