Personlig coaching: Förverkliga ditt äventyr

Uppnå en komplett livsstilsförvandling baserat på Primal och Bio-Hacking

FÖRVERKLIGA DITT ÄVENTYR

Coachingen pågår under 12 veckor

För intresseanmälan besök coachingsidan. Klicka här.

Utmaningarna är många. Vi vill ha bättre hälsa, vi vill orka mer, kunna mer, komma längre. Men var ska man börja? Vi sköljs över av kost-, och träningsråd varje dag och möts ofta av motstridiga tips och rekommendationer. Samtidigt vill vi bara hitta en enkel lösning, ett bra program och upplägg som gärna kombinerar flera av våra mål, att hantera vikten, samtidigt som vi får bättre energi. Eller ökad styrka samtidigt som vi blir mer uthålliga. Frustrationen är ibland påtaglig, ger den metod vi använder de resultat vi önskar utan att också kompromissa med vår hälsa långsiktigt?

Lösningen är närmare än du tror. Vi tar helt enkelt och backar ett par steg, närmare sagt 10 000 år och går tillbaka till den mänskliga evolutionen. Om vi tar bort allt det moderna, och istället utgår från vad vi är skapta att äta, hur det är tänkt att vi ska röra oss, och hur det är tänkt att vi ska leva så kommer vi få en helt annan uppfattning om oss själva och helt andra verktyg att använda. Detta är avgörande. Från och med nu kommer vi aktivt att kunna främja vår hälsa långsiktigt, med ansträngningslös vikthantering, ökad energi, bättre uthållighet, och ökad styrka. Med Primalmetoden hämtar vi ledtrådar till hur vi bör leva idag för optimal hälsa från vårt evolutionära ursprung på 2.5 miljoner år. Det finns ingen bättre utgångspunkt än vårt mänskliga DNA.

Förändra med Primal är ett omfattande aktivt coachingprogram som ger faktiska, konkreta resultat. Programmet specialdesignas utefter dina specifika kroppskompositionsmål och anpassas efter dina förutsättningar tillsammans med coach. Syftet med programmet är att hjälpa dig att hälsooptimera för att du ska ha högre energi, bli mer produktiv och få ut mer av vardagen, såväl som under äventyret. Längden på programmet är 90 dagar, eller 12 veckor då vi här lägger en långsiktig plan tillsammans och för att du på ett effektivt vis ska få till bestående beteendeförändringar.

Coachingprogrammet är för dig som;

 • vill ta ett avgörande steg för bättre hälsa, långsiktigt
 • på allvar villl lära dig hur kost och träning påverkar kroppen fysiologiskt
 • få en djupare förståelse för hur livsstilsfaktorer som sömn, stress och lek påverkar ditt välmående
 • har som mål att få in mer äventyr i ditt liv, som att delta i ett halvmarathon, triathlon, eller helt enkelt komma ut på fler friluftsaktiviteter
 • på ett markant vis vill må bättre i vardagen, med mer energi och ökad produktivitet
 • är redo att investera i dig själv

För intresseanmälan besök coachingsidan. Klicka här.


Din instruktör


Erik Olsson
Erik Olsson

Erik Olsson är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv. Primal handlar om fysiska utmaningar, äventyr och en stor dos livsstilsoptimering; med bättre kost, träning och stresshantering. Allt enligt vårt evolutionära arv.

Tidigare erfarenheter:

 • Bikepacking Spain2Sweden, Self-supported 3257K, 25 dagar
 • Iceland by Wheels, ett soloäventyr över Island med MTB
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K
 • Första ultraloppet, löpning, Ultravasan 90K
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser

Återkommande frågor


Hur anmäler jag mig till coachingprogrammet?
Följ anvisningarna ovan för att ta dig till coachingsidan. Notera att du också kan betala direkt på denna sida. Du kommer då bli kontaktad direkt av mig efteråt för mer information. För att coachingen ska vara framgångsrik behöver vi stämma av innan programmet startar. Om, du betalar direkt på denna sida och vi inte inleder ett samarbete, återbetalas hela summan omgående.

Starta nu!