UPPTÄCK DITT ÄVENTYR - Gruppcoaching online 8 veckor

Här lägger vi in en övergripande plan för ditt äventyr inklusive träning, hälsooptimering och planering. Vad du vill åstadkomma?

   See introvideo

"UPPTÄCK DITT ÄVENTYR"

Gemensam start 1 Maj

Upplägg och struktur:

Gruppcoachingen pågår under totalt 8 veckor, där du tillsammans med övriga deltagare tittar på den utmaning du önskar genomföra. Alla deltagare uppmuntras aktivt att ta fram ett eget äventyr som de kommer att arbeta med genomgående under vår tid tillsammans. Detta kan vara allt från terränglöpning, ett lokalt motionslopp, långfärdscykling, eller annat som lockar. Avsikten är att lägga en grund för att kunna klara av det egna äventyret.

Viktiga nycklar i detta är vårt "Primalupplägg", där du tittar på kost, träning, sömn, stresshantering och mycket mer. Det vill säga grunden för en optimal hälsa med ett starkt mentalt välmående. Dessutom arbetar du aktivt med en så kallad SWOT analys och andra verktyg för att förbereda dig för just din utmaning.

I gruppcoachingen ingår därmed;

 • Träning, frekvent och intensivt
 • SWOT analys och praktisk planering av äventyr
 • Mental träning och att sätta målsättningar
 • Privat FB grupp inklusive LIVE coaching över Zoom
 • Kost, och näringslära
 • Stresshantering, sömn, socialt och relationer
 • Material, verktyg och metoder

Gruppcoachingen och allt material hittar du på vår kursplattform Teachable. LIVE webinar sker över Zoom, i direkt anslutning till en gemensam FB grupp, där det också finns möjlighet att lära känna andra deltagare. Denna FB grupp blir din digitala "lägereld", inför äventyret och många får här vänner för livet, då samtliga har liknande målsättningar, alltså en större fysisk utmaning. Stödet i gruppen är en av de absolut viktigaste delarna i hela programmet.

Dessutom, som deltagare får du också tillgång till följande;

 • Bonusar, från coacher, äventyrare
 • Onlinekursen Grundläggande funktionell träning
 • Onlinekursen 21-dagarsutmaningen för Maximal Vitalitet
 • Material från det Rullande Coachingpaket
 • 8 Live träffar

Totalt värde 10 750 SEK
För dig endast 4 495 SEK

Vill du testa dina fysiska gränser?

Välkommen till gruppcoaching online - Upptäck ditt äventyr!


Gemensam start 1 Maj

För dig som vill köra i en större gemenskap, lära känna likasinnade och samtidigt lägga grunden för kommande fysiska utmaningar och äventyr. Vår gruppcoaching pågår under en period av totalt 8 veckor. Här lägger vi också in en övergripande plan för just ditt äventyr. Vad är det du vill åstadkomma? En halvmarathon, en helmarathon, ett triathlon, långfärdscykling, eller något annat? Denna gruppcoaching lägger grunden för dina kommande äventyr och du uppmuntras sätta ett mål redan vid uppstarten.

Styrkan av att ta sig an en utmaning tillsammans är svår att överträffa. Vår gruppcoaching online, utgör stommen vid 2strongarms, "Upptäck din Urkraft". Vår erfarenhet är att en gemensam insats ger mycket bra resultat, särskilt som det finns extra mycket stöd och uppmuntran direkt i själva gruppen. Dessutom, oavsett utågångsläge kan alla stödja varandra. Målet är ju att öka sin fysiska styrka, komma ut på fler äventyr och öka sin mentala styrka. Här finns fantastiska möjligheter att hjälpa varandra.

Dessutom, behövs ytterst lite utrustning. Deltagare behöver heller inte ta sig någonstans och du kan utföra alla aktiviter hemifrån, eller i anslutning till dina vanliga vardagsrutiner. Det enda som kan vara bra att ha och investera i, är någon form av pulsklocka och eventuellt någon vikt, så som en kettlebell eller liknande.

I gruppcoachingen utgår vi ifrån onlinekursen, Maximal Vitalitet, som också kan köpas helt separat om man vill gå den individuellt. Här lär du dig grunderna i kost-, och näringslära, samt hur du kommer igång med daglig träning och rörelse, i kombination med äventyr och förberedelser inför större fysiska utmaningar.


 

"Nyckeln till att leva ett optimalt liv. Vi är inte skapta för ett modernt samhälle, men med några justeringar i kost, sömn och daglig rörelse så kan vi kompensera för detta och må bra som människor"

- Daniel Assarsson, Interim CFO, Framgångsfabriken (deltagare 12-veckorsprogrammet)

 

SWOT analys, hur väl förberedd är du för ditt äventyr? Denna SWOT analys hämtar jag från den egna islandskorsningen med MTB. Alla deltagare genomför en egen analys i samband med uppstart.

Kurser som ingår vid köpGRUNDLÄGGANDE FUNKTIONELL TRÄNING - Online
Lär dig utföra fyra av de enklaste och mest effektiva övningar som finns inom primal
Erik Olsson
200 kr
21-DAGAR FÖR MAXIMAL VITALITET Hälsooptimering bootcamp online
Ge dig själv en chans till en fysiologisk omstart, där vi täcker kost, träning och övergripande livsstilsfrågor
Erik Olsson
1 200 kr
RULLANDE COACHINGPAKET - Personlig coaching
Ett löpande coachingpaket för att ta dig från start till mål inför ditt kommande äventyr
Erik Olsson
4 000 kr

Originalpris: 5 400 kr


"Det kan förändra ditt liv om du följer det"

- Helen Windahl, Specialpedagog Smedbergsskolan (deltagare 12-veckorsprogrammet)

Din instruktör


Erik Olsson
Erik Olsson

Erik Olsson är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv. Primal handlar om fysiska utmaningar, äventyr och en stor dos livsstilsoptimering; med bättre kost, träning och stresshantering. Allt enligt vårt evolutionära arv.

Tidigare erfarenheter:

 • Iceland by Wheels, ett soloäventyr över Island med MTB
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K
 • Första ultraloppet, löpning, Ultravasan 90K
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser

Starta nu!Återkommande frågor


När börjar och slutar gruppcoachingen?
Kursen börjar enligt angivet datum. Du blir också registrerad så snart du anmält dig och får omedelbart tillgång till information och tillträde till vårt community. Kursen och dess material styr du sedan över helt själv. Allt material kommer finnas kvar även efter att de åtta veckorna är slut.
Hur är gruppcoachingen uppstyrd?
Gruppgoachingen pågår under totalt 8 veckor. En gång i veckan genomför vi en LIVE sändning med gruppcoaching tillsammans. Här har du som deltagare möjlighet att ställa frågor och få direkt stöd av Erik, Hälso-, Äventyrscoach. Förutom detta har du som deltagare tilllgång till allt material i kursplattformen och direkt i FB gruppen.
Hur länge har jag tillgång till allt material?
När du anmäler dig så kommer du ha kontinuerlig tillgång till allt material. För alltid. Ditt konto och din tillgång kommer aldrig att stängas ner. Detta gäller samtliga kurser vid 2StrongArms.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill så klart att du ska vara nöjd med kursen! Om du inte är det, kontakta oss inom de första 30 dagarna så får du en full återbetalning.
Behöver jag ha ett Facebook konto för att kunna delta?
För att delta i programmet så behöver du ett Facebook konto. Det är i den exklusiva Facebook gruppen vi kommer att kunna träffa andra medlemmar, dela erfarenheter och lära oss tillsammans.
Hur ser själva coachingen ut?
Varje vecka kommer Erik som coach att sända ett Facebook Live direkt i gruppen. Detta kommer att ske på bestämda tider för att du som deltagare ska kunna ta del av inlägget. Alla webinar och livesändningar kommer sparas så att du kan ta del av dom också i efterhand. Inlägget som görs under ett Facebook Live tar upp bakgrund och syfte med dagens övningar och material, samt hur detta hänger ihop med Primal, unklusive återkoppling och coaching kring de frågor och funderingar som finns bland medlemmar i gruppen.

Starta nu!