FÖRVERKLIGA DITT ÄVENTYR

Coachingen pågår under 12 veckor

Utmaningarna är många. Vi vill ha bättre hälsa, vi vill orka mer, kunna mer, komma längre. Men var ska man börja? Vi sköljs över av kost-, och träningsråd varje dag och möts ofta av motstridiga tips och rekommendationer. Samtidigt vill vi bara hitta en enkel lösning, ett bra program och upplägg som gärna kombinerar flera av våra mål, att hantera vikten, samtidigt som vi får bättre energi. Eller ökad styrka samtidigt som vi blir mer uthålliga. Frustrationen är ibland påtaglig, ger den metod vi använder de resultat vi önskar utan att också kompromissa med vår hälsa långsiktigt?

Lösningen är närmare än du tror. Vi tar helt enkelt och backar ett par steg, närmare sagt 10 000 år och går tillbaka till den mänskliga evolutionen. Om vi tar bort allt det moderna, och istället utgår från vad vi är skapta att äta, hur det är tänkt att vi ska röra oss, och hur det är tänkt att vi ska leva så kommer vi få en helt annan uppfattning om oss själva och helt andra verktyg att använda. Detta är avgörande. Från och med nu kommer vi aktivt att kunna främja vår hälsa långsiktigt, med ansträngningslös vikthantering, ökad energi, bättre uthållighet, och ökad styrka. Med Primalmetoden hämtar vi ledtrådar till hur vi bör leva idag för optimal hälsa från vårt evolutionära ursprung på 2.5 miljoner år. Det finns ingen bättre utgångspunkt än vårt mänskliga DNA.

Förändra med Primal är ett omfattande aktivt coachingprogram som ger faktiska, konkreta resultat. Programmet specialdesignas utefter dina specifika kroppskompositionsmål och anpassas efter dina förutsättningar tillsammans med coach. Syftet med programmet är att hjälpa dig att hälsooptimera för att du ska ha högre energi, bli mer produktiv och få ut mer av vardagen, såväl som under äventyret. Längden på programmet är 90 dagar, eller 12 veckor då vi här lägger en långsiktig plan tillsammans och för att du på ett effektivt vis ska få till bestående beteendeförändringar.

Coachingprogrammet är för dig som;

 • vill ta ett avgörande steg för bättre hälsa, långsiktigt
 • på allvar villl lära dig hur kost och träning påverkar kroppen fysiologiskt
 • få en djupare förståelse för hur livsstilsfaktorer som sömn, stress och lek påverkar ditt välmående
 • har som mål att få in mer äventyr i ditt liv, som att delta i ett halvmarathon, triathlon, eller helt enkelt komma ut på fler friluftsaktiviteter
 • på ett markant vis vill må bättre i vardagen, med mer energi och ökad produktivitet
 • är redo att investera i dig självFör delbetalning se längre ner

Omdömme

Michiel RosendahlAirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

"Erik är en underbar coach som ödmjuk och med stor kompetens guidar dig förbi dina personliga utmaningar när det gäller din hälsa som berör kost, träning, sömn, mm. och ser till att du uppnår nya insikter och skapar bra vanor i ditt liv."

"Missa inte denna möjlighet att förändra ditt liv med bästa förutsättningar att leva längre, bättre och leva ditt liv fullt ut."

Michiel RosendahlAirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

Innehåll och coachingupplägg


Hela programmet utgår ifrån dig som blir coachad. Allt skrädarsys utifrån dina mål och unika förutsättningar. Samtidigt innehåller programmet ett antal avgörande nyckelkomponenter. Allt för att du ska lyckas. Vilka delar vi väljer att betona och lyfta särskilt bestämmer vi tillsammans.

Varje enskilt coachingpass genomförs digitalt över Zoom. Passen genomförs varannan vecka, för att du som deltagare ska ha tid att implementera, testa och prova på

 • Pass 1: Uppstart och livsmedelseliminiering
 • Pass 2: Makronutrienter; att bli anpassad till fettförbränning
 • Pass 3: Primal och livsstil, sömn och stress
 • Pass 4: Kondition och Styrka
 • Pass 5: Fasta och Ketos
 • Pass 6: Primal och livsstil, sol, lek och hjärnan


Boka startsamtal inför coaching

Startsamtalet är helt förutsättningslöst och helt kostnadsfritt. Jag kommer här visa vad vi gör och hur det kan hjälpa dig framåt mot dina mål. Startsamtalet är en möjlighet för dig att se om upplägget och programmet passar dina mål. Ett startsamtal är rekommenderat innan coachingen påbörjas.

Målformulär

Innan vårt möte, se till att fylla i målformuläret. Det tar mindre än 2 minuter. Så gör det så snart som möjligt, antagligen redan nu. Så snart det är ifyllt så bokar du en tid med Erik nedan:

Måformulär, fyll i här


Detta är din instruktör och coach


Erik Olsson är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv. Primal handlar om fysiska utmaningar, äventyr och en stor dos livsstilsoptimering; med bättre kost, träning och stresshantering. Allt enligt vårt evolutionära arv.

Tidigare erfarenheter:

 • Iceland by Wheels, ett soloäventyr över Island med MTB
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K
 • Första ultraloppet, löpning, Ultravasan 90K
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser


Välj det betalningsalternativ som passar dig

9 596 kr

Personlig coaching: Förverkliga ditt Äventyr

12 veckors livsstilsomläggning, baserat på Primal

3 payments of 3 199 kr/månad

Personlig coaching: Förverkliga ditt Äventyr

12 veckors livsstilsomläggning, baserat på Primal

Återkommande frågor

När börjar och slutar coachingen?

Coachingen börjar så fort du anmält dig och vi har haft vårt uppstartssamtal, samt när första fakturan är betald. Detta förutsätter att uppstartssamtalet löpt väl och att vi nått en gemensam förståelse kring dina mål. Coachingpaketet är tre månader långt och avslutas därefter.


Hur länge har jag tillgång till coachingplattformen?

När du anmäler dig så kommer du ha kontinuerlig tillgång till allt material. För alltid. Ditt konto och din tillgång kommer aldrig att stängas ner. Detta gäller samtliga kurser och coachingpaket vid 2StrongArms.


Vad händer om jag inte är nöjd med coachingen?

Vi vill så klart att du ska vara nöjd med coachingen! Om du inte är det, kontakta oss inom de första 30 dagarna så får du en full återbetalning.


Hur anmäler jag mig till coachingpaketet?

Innan du som kund och jag som coach börjar arbeta tillsammans har du möjlighet att ta ett kostnadsfritt uppstartssamtal. Detta sker över telefon, alternativt över videolänk och tar ungefär 20 minuter. Inför detta samtalet kommer du ange vilka mål du har med coachingen, vilka dina utmaningar är samt hur mottaglig och redo du är för att bli coachad.

Se bokningslänk och formulär ovan på denna sida.