Aiwgy5wathojq6p4afew

21-DAGAR FÖR MAXIMAL VITALITET - Hälsooptimering bootcamp online grupp coaching

Ge dig själv en chans till en fysiologisk omstart, där vi täcker kost, träning och övergripande livsstilsfrågor

   Watch Promo

21-Dagarsutmaningen, Gruppcoaching

Gemensam start 7 mars

Det ultimata upplägget för dig som vill komma i form inför Göteborgsvarvet, Vätternrundan, Vansbrosimmet eller Lidingöloppet. Här satsar vi på din uthållighet och bygger grundläggande förutsättningar för ett aktiv liv i rörelse. Följ med oss på en fysiologisk omstart, (r)evolutionera din hälsa och satsa på dina drömmar och målsättningar. Detta är steg ett.

Kostråd, träningsprogram och fördjupad kunskap i all ära. Men i ärlighetens namn är det ju sällan brist på kunskap som är vårt största hinder. Den som är intresserad av träning har säkerligen flera böcker om ämnet där hemma. För den som är intresserad av mat, så står ofta kokböckerna staplade hemma i köket. En av våra största utmaningar handlar istället om genomförandet. Att faktiskt komma igång, agera och handla. Utmaningen blir inte desto mindre av att konventionella uppfattningar om vad som är hälsosamt när det gäller särskilt kost, men också träning och många andra livsstilsfaktorer, leder oss i fel riktning.

Lösningen är närmare än du tror. 21-dagar för Maximal vitalitet består av ett tre veckors välfyllt program, med riktiga övningar, konkreta uppgifter och med en stor betoning på eftertanke och reflektion kring dina resultat och dina mål. 21 dagar är tillräckligt för att du ska notera märkbara skillnader i din fysiologi beroende på dina mål. Här eliminerar vi effektivt spannmål, socker och vegetabiliska oljor, samtidigt som vi fyller kylskåpet med näringsrik kost och får igång din träning och främjar en mängd livsstilsfaktorer som alla påverkar dig dagligen.

21-dagar för Maximal vitalitet är till för dig som på allvar vill komma igång med hälsa och träning. Här tittar vi inte på halvmesyrer och tafatta försök. Detta är ett väl genomtänkt program som kommer att främja dina kroppsompositionsmål, vare sig det gäller vikthantering, mer energi, ökad styrka eller mer övergripande kunskap inom primal. Under kursen och coachingen kommer vi främst att fokusera på dina erfarenheter, upplevelser och fysiologiska förändringar.

Gruppcoachingen är särskilt för dig som vill lägga tyngd bakom ditt beslut om att uppnå bättre hälsa, välmående och livsstilskvalitét. Här ingår det ett tydligt coaching element där vi tillsammans gör oss själva ansvariga för att nå våra mål. Gruppcoachingen genomförs med Erik Olsson, Hälso-, Äventyrscoach i en exklusiv Facebook grupp, dagligen under 21 dagar.

Den här utmaningen är för dig som;

 • Vill komma i form inför ett lopp, exempelvis Göteborgsvarvet, Vätternrundan, Lidingöloppet eller kanske Vansbrosimmet, där det ges extra stöd med fokus på uthållighet
 • bättre vill kunna hantera vikt, energi, sömn och stress, långsiktigt
 • vill förändra ditt beteende och komma igång med träning och få in mer rörelse i vardagen
 • vill se, känna, och uppleva fysiologiska skillnader med din kropp på kort tid
 • på allvar vill arbeta med din hälsa och ditt välmående inom ett välstrukturerat program
 • vill prova på att implementera primal och paleo under en period för att se hur kroppen svarar

Gruppcoaching ger dessutom extra värde för dig som;

 • + vill investera i dig själv, tillsammans med andra för ökat åtagande.
 • + är öppen och intresserad av andra människor som är på en liknande resa som du själv
 • + vill arbeta tillsammans med en coach i gruppformat för ytterligare återkoppling, ökat stöd och fler insikter.


"Nyckeln till att leva ett optimalt liv. Vi är inte skapta för ett modernt samhälle, men med några justeringar i kost, sömn och daglig rörelse så kan vi kompensera för detta och må bra som människor"

- Daniel Assarsson, Interim CFO, Framgångsfabriken (deltagare 12-veckorsprogrammet)

 

Vad innebär 21-dagarsutmaningen?

"Det kan förändra ditt liv om du följer det"

- Helen Windahl, Specialpedagog Smedbergsskolan (deltagare 12-veckorsprogrammet)

Your Instructor


Erik Olsson
Erik Olsson

Erik Olsson är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA.

Erik är också grundade och skapare av 2StrongArms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv. Primal handlar om livsstilsoptimering; med bättre kost, träning och stresshantering. Allt enligt vårt evolutionära arv.

Tidigare erfarenheter:

 • Iceland by Wheels, ett soloäventyr över Island med MTB
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K
 • Första ultraloppet, löpning, Ultravasan 90K
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser

Course Curriculum


  Gratulerar! Du har gått igenom kursen, 21 Dagar: Hälsooptimering enligt Primal
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


När börjar och slutar gruppcoachingen?
Kursen börjar så fort du anmäler dig, och det finns inget slut! Kursen och dess material styr du helt över själv. Allt är baserat online och du bestämmer när du börjar och när du slutar.
Hur är gruppcoachingen uppstyrd?
21-dagarsutmaningen äger som namnet antyder rum under just 21 dagar. Dessutom tillkommer två dagar, en förberedande dag, och en avslutande dag som ligger utanför själva utmaningen. När du antar utmaningen kommer du att bli inbjuden till en exklusiv Facebook grupp. Det är i denna vi kommer att ha vår aktiva coaching, kunna dela erfarenheter och ställa frågor. Onlineplattformen som du nu befinner dig på kommer också att användas aktivt. Det här här du hittar samtliga stöddokument, ljudfiler och filmklipp. När gruppcoachingen startar kommer du dessutom att få ett e-mail utskick varje dag.
Hur länge har jag tillgång till allt material?
När du anmäler dig så kommer du ha kontinuerlig tillgång till allt material. För alltid. Ditt konto och din tillgång kommer aldrig att stängas ner. Detta gäller samtliga kurser vid 2StrongArms. Notera att den exklusiva Facebook gruppen stängs ner en tid efter att gruppcoachingen avslutats.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill så klart att du ska vara nöjd med kursen! Om du inte är det, kontakta oss inom de första 30 dagarna så får du en full återbetalning.
Behöver jag ha ett Facebook konto för att kunna delta?
För att delta i programmet så behöver du ett Facebook konto. Det är i den exklusiva Facebook gruppen vi kommer att kunna träffa andra medlemmar, dela erfarenheter och lära oss tillsammans.
Hur ser själva coachingen ut?
Varje dag under samtliga 21-dagar, inklusive introduktion och avslut, kommer jag att sända ett Facebook Live direkt i gruppen. Detta kommer att ske på olika tider under dygnet, men i god tid på morgonen för att du som deltagare ska kunna ta del av inlägget. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor i gruppen samt delta aktivt i sändningen. Inlägget som görs under ett Facebook Live tar med andra ord upp bakgrund och syfte med dagens övningar, hur det hänger ihop med Paleo, Primal, samt återkoppling och coaching kring de frågor och funderingar som finns bland medlemmar i gruppen.

Get started now!