Hälsooptimering för äventyret, 21 dagars utmaningen - VIP Medlemskap

Ge dig själv en chans till en fysiologisk omstart, där vi täcker kost, träning och övergripande livsstilsfrågor

   See introvideo

21-Dagarsutmaningen, startar 10 oktober

Kostråd, träningsprogram och fördjupad kunskap i all ära. Men i ärlighetens namn är det ju sällan brist på kunskap som är vårt största hinder. Den som är intresserad av träning har säkerligen flera böcker om ämnet där hemma. För den som är intresserad av mat, så står ofta kokböckerna staplade hemma i köket. En av våra största utmaningar handlar istället om genomförandet. Att faktiskt komma igång, agera och handla. Utmaningen blir inte desto mindre av att konventionella uppfattningar om vad som är hälsosamt när det gäller särskilt kost, men också träning och många andra livsstilsfaktorer, leder oss i fel riktning.

Lösningen är närmare än du tror. 21-dagarsutmaningen består av ett tre veckors välfyllt program, med riktiga övningar, konkreta uppgifter och med en stor betoning på eftertanke och reflektion kring dina resultat och dina mål. 21 dagar är tillräckligt för att du ska notera märkbara skillnader i din fysiologi beroende på dina mål. Här eliminerar vi effektivt spannmål, socker och vegetabiliska oljor, samtidigt som vi fyller kylskåpet med näringsrik kost och får igång din träning och främjar en mängd livsstilsfaktorer som alla påverkar dig dagligen.

21-dagarsutmaningen är till för dig som på allvar vill komma igång med hälsa och träning. Här tittar vi inte på halvmesyrer och tafatta försök. Detta är ett väl genomtänkt program som kommer att främja dina kroppsompositionsmål, vare sig det gäller vikthantering, mer energi, ökad styrka eller mer övergripande kunskap inom primal. Under kursen kommer vi främst att fokusera på dina erfarenheter, upplevelser och fysiologiska förändringar.

Den här kursen är för dig som;

  • bättre vill kunna hantera vikt, energi, sömn och stress, långsiktigt
  • vill komma igång med träning och få in mer rörelse i vardagen
  • vill se, känna, och uppleva fysiologiska skillnader med din kropp på kort tid
  • på allvar vill arbeta med din hälsa och ditt välmående inom ett välstrukturerat program
  • vill prova på att implementera primal och paleo under en period för att se hur kroppen svarar


"Nyckeln till att leva ett optimalt liv. Vi är inte skapta för ett modernt samhälle, men med några justeringar i kost, sömn och daglig rörelse så kan vi kompensera för detta och må bra som människor"

- Daniel Assarsson, Interim CFO, Framgångsfabriken (deltagare 12-veckorsprogrammet)

Vad innebär 21-dagarsutmaningen?

"Det kan förändra ditt liv om du följer det"

- Helen Windahl, Specialpedagog Smedbergsskolan (deltagare 12-veckorsprogrammet)

Din instruktör


Erik Olsson
Erik Olsson

Erik Olsson är certifierad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach Institute LLC., Florida, USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy.

Under en period av över 10 år har Erik provat på träning och uthållighetsidrott med fokus på ultramarathon och triahtlon i kombination med entreprenörskap och personlig utveckling. Erik är också grundade och skapare av 2strongarms där vi tillsammans tittar på den mänskliga evolutionen, och därifrån hämtar ledtrådar som vi kan applicera på vårt moderna liv. Primal handlar om fysiska utmaningar, äventyr och en stor dos livsstilsoptimering; med bättre kost, träning och stresshantering. Allt enligt vårt evolutionära arv.

Tidigare erfarenheter:

  • Bikepacking Spain2Sweden, Self-supported 3257K, 25 dagar
  • Iceland by Wheels, ett soloäventyr över Island med MTB
  • 2 st Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K
  • Första ultraloppet, löpning, Ultravasan 90K
  • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader
  • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar
  • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning
  • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.
  • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
  • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz
  • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien
  • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor
  • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser

Kursupplägg


  Gratulerar! Du har gått igenom kursen, 21 Dagar: Hälsooptimering enligt Primal
Available in days
days after you enroll

Återkommande frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar så fort du anmäler dig, och det finns inget slut! Kursen och dess material styr du helt över själv. Allt är baserat online och du bestämmer när du börjar och när du slutar.
Hur är kursen uppstyrd?
21-dagarsutmaningen äger som namnet antyder rum under just 21 dagar. Dessutom tillkommer två dagar, en förberedande dag, och en avslutande dag som ligger utanför själva utmaningen. När du antar utmaningen kommer du varje dag få ett e-mail utskick med tips och råd, samt ha tillgång till övningar och uppgifter här vid kursplattformen. Första e-mail utskicket får du efter två dagar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
När du anmäler dig så kommer du ha kontinuerlig tillgång till allt material. För alltid. Ditt konto och din tillgång kommer aldrig att stängas ner. Detta gäller samtliga kurser vid 2StrongArms.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill så klart att du ska vara nöjd med kursen! Om du inte är det, kontakta oss inom de första 30 dagarna så får du en full återbetalning.

Starta nu!